Nyhedsbrev

Etablering af fjernvarmeforsyning til Saksild og Rørt

Som en opfølgning inden sommerferien kan vi fortælle, at Odder Varmeværk A.m.b.A. den 30. juni 2016 har indgået de nødvendige aftaler med entreprenører og leverandører til at kunne etablere fjernvarme til Saksild og Rørt. Arbejdet bliver spændende, og vi glæder os til at kunne levere næsten CO2 neutral varme med høj komfort til en konkurrencedygtig pris.

Den lave CO2 udledning opnås ved, at Odder Varmeværk får størstedelen af sin varme fra Aarhus, som i 2016-2017 idriftsætter deres nye biomassefyrede kraftvarmeværk i Lisbjerg - og at Studstrupværket overgår til at fyre med træpiller frem for kul.

Varmeprisen i 2016 er 410 kr./MWH ekskl. moms og vil herefter følge det til en hver tid gældende prisblad, som minimum revideres årligt pr. 1. januar.

Entreprenøren vil påbegynde opgaven i august med flere samtidige hold, så de fleste borgere forventelig vil få fjernvarme ultimo november. Anlægsarbejdet vil føre til ændringer i den normale trafik, hvilket vi vil skilte med efter gældende regler, så vær venligst opmærksom på skiltningen.

Bemærk: Der er stadig kampagnerabat på kr. 6.250 kr.

Du kan som altid kontakte os enten pr. telefon 8656 1020 eller mail info@ofsis.dk.        

Vi ser frem til et travlt efterår.


Venlig hilsen

Odder Varmeværk